A METU JUMP a Budapesti Metropolitan Egyetem innovatív kezdeményezése, célja, hogy kizárólag a munkaerőpiaci igényekre alapozott képzéseket indítson. Önálló csapattal, dedikált, aktív programozási tapasztalattal rendelkező, profi trénerekkel képezünk olyan programozókat, akik azonnal elhelyezkednek a munkaerőpiacon.

METU JUMP vezető: Beck Ildikó Phd

Kik lesznek a trénereim?

Tapasztalt, legalább 10 éves oktatói és aktív programozói gyakorlattal rendelkező, kiemelkedő tudású szakemberektől tudod elsajátítani programozói tudásodat.

  • Hozzáértő trénerek segítik a munkádat
  • Nagy cégek belső programozó képzéseit, tréningjeit vezetik évek óta.
  • Több mint 10 éves nemzetközi tapasztalattal rendelkeznek, tanítanak USA-ban, Szingapúrban, Európa számos országában.
  • Aktív programozó gyakorlattal is rendelkeznek.
  • Jelenleg is fejlesztési projektekben vesznek részt.
  • Tudásuk magas szintű a legfrissebb technológiákban is.
  • Ismerik a cégek belső folyamatait, elvárásait.
team-5

Varga Péter

JUMP szakmai vezetője

A Budapesti Műszaki Egyetemen végeztem 1999-ben, ebben az évben ismerkedtem meg a Java nyelvvel is. Szoftver architect vagyok, de az ügyfelekkel való kommunikációtól a kódolásig több feladatban is részt veszek. Arhitectként fontosnak tartom a csapat tagjainak mentorálását, szerintem erre a leghatékonyabb módszer a párban való programozás. Munkám során felhalmozódott tudásom oktatóként már több mint 14 éve osztom meg hallgatóimmal Magyarországon és külföldön egyaránt. A DPC vezető oktatója vagyok, de az oktatási tananyagok összeállítását és fejlesztését is én vezetem.

Szabadidőmben sokat bringázom, évente becsúszik egy-két vízitúra is, lazításképpen pedig gitározom, és újabban zongorázom is. Néhány éve pedig az én feladatom a különleges marcipán formatorták készítése születésnapok alkalmából. Készítettem már túrabakancsot, vízben tanyázó krokodilt, pontyot, űrhajót és Miniont is...

Simon Géza

A Budapesti Műszaki Egyetemen végeztem 1995-ben, Németországban és Hollandiában is tanultam. 1996-ban ismerkedtem meg a Java platformmal. A DPC Consulting alapító tagja vagyok, a cég vezetésén túl szoftver architekt és JavaEE és Middleware oktató szerepkörökben dolgozom Magyarországon és külföldön. A mai napig rendszeresen tartok Java oktatásokat.

Három dolog, ami kiderülne rólam nagyon hamar: búvárkodom, búvárkodom, búvárkodom. A búvár mentes időszakokban (egy év késéssel) megvágom az úti- és búvárfilmeket. Nagyon régen DJ és rapper próbálkozások is voltak; zenét még mindig sokat hallgatok.

team-5

team-5

Fóris Tibor

Mérnök-informatikus (MSc) végzettségű szoftverfejlesztő és oktató vagyok. Több, mint 20 éve foglalkozom szoftverfejlesztéssel, számos alkalmazási területen és technológiával dolgoztam, az utóbbi tíz évben főleg Java platformon. Szoftverfejlesztési és tanácsadási feladatok mellett az utóbbi öt évben többek között JavaEE tanfolyamokat is tartok.

Szeretek túrázni, az Országos Kéktúra 81,7%-át teljesítettem, keresem a következő célkitűzést az Annapurna körtúrán kívül.


Martin Ferenc

A Budapesti Műszaki Egyetemen végeztem 1995-ben, majd 2001-ig kutatóként tevékenykedtem magyarországi és hollandiai egyetemeken. Ezek után nagyjából egy évtizedig foglalkoztam szoftver fejlesztéssel főleg Java és JavaEE területeken nagy multinacionális cégeknél és 2014-ben csatlakoztam a DPC-hez oktatóként.

Szeretek biciklizni és búvárkodni, víz közelében lenni. Gézával 1998 óta ismerjük egymást Hollandiából.

team-5

team-5

Németh Ádám

2006 óta foglalkozom szoftver fejlesztéssel. Kezdetben szabadúszó full-stack fejlesztőként dolgoztam ügynökségek kommunikációs kampányainak megvalósításában, később főleg a pénzügyi szektorban üzleti alkalmazások fejlesztésében szereztem tapasztalatokat JavaScript fejlesztőként, majd front-end architektként. A DPC oktatójaként szeretném átadni a tudásom és azt lelkesedést és rajongást, amelyet én érzek minden nap a szakmám iránt.


Szmozsánszky István (Flaki)

Nappal webfejlesztő és oktató—éjszaka… szintúgy, csak egy másik időzónában. 🙂 Közel 15 év webes tapasztalattal a hátam mögött, amikor nem épp a DPC nebulóinak tanítok JavaScriptet és különböző frontendes ismereteket, akkor nemzetközi konferenciákon adok elő, némelyiknek a szervezésében is közreműködöm, vagy tanácsadócégemen keresztül osztom meg webfejlesztési és közösségszervezési tapasztalataimat. Mindezek mellett a magyar Mozilla közösség oszlopos tagja vagyok, és a nyílt forráskódú szoftverek eltántoríthatatlan támogatója.

Habár a nevem lengyel eredetű, és Ukrajnában születtem, három évvel ezelőttig nem jártam külföldön – azóta alapítottam már Észt startupot, görkoriztam Vancouverben, akadtam el homokban az izlandi vadregényben, és megúsztam ép bőrrel, hogy gyalogszerrel vágtam neki Johannesburg utcáinak. Bakancslistám ennek ellenére továbbra sincs.

team-5

team-5

Petyusné Szécsényi Blanka

A Budapesti Gazdasági Főiskolán és a glasgow-i Strathclyde University-n végeztem közgazdászként és tanárként szálloda és idegenforgalom szakon. Az elmúlt 12 évben több magyar és brit szállodában dolgoztam, majd több száz európai, ázsiai és afrikai vállalattal foglalkoztam, mint szoftver termék-fejlesztésért felelős vezető. Ma az így szerzett üzleti, kulturális és technikai tapasztalataimat tanácsadóként kamatoztatom.