Nekem való?

Mégis milyen ismertek, képességek birtokában érdemes belevágnod, egy új, szoftverfejlesztői karrierbe?

  • a legfontosabb: nem kell programozó ismeretekkel rendelkezned, persze előny lehet, ha már van némi háttértudásod,
  • magabiztosan használsz felhasználóként informatikai eszközöket, programokat, mint például a word, excel,
  • ügyesen keresel (és találsz) választ a kérdéseidre az interneten,
  • középszinten elboldogulsz angol nyelvű szövegek értelmezésével is,
  • de leginkább, ha eltökélted, hogy szeretnél belevágni egy új karrierbe, ami gyorsan fejlődő életpályát jelenthet neked és ezért képes vagy 4 hónapig keményen tanulni és dolgozni.

Ha úgy érzed, hogy rendelkezel ezekkel a képességekkel és elhatározással a váltásra, akkor itt az ideje belevágni, jelentkezz bátran képzésünkre már most, mielőtt még feltöltjük legközelebb induló kurzusunk szabad helyeit!

Megfelelek?

A felvételi több lépésből áll

online-icon@2x

Online teszt

cv-icon@2x

Szeretnénk többet megtudni rólad

meeting-icon@2x

Személyes találkozó

group-icon@2x

Csoportos feladatmegoldás

Mit vizsgálunk a felvételi során?

Logikai képességedet

A programozáshoz szükséges a rendszerben gondolkodás. Ehhez nem kell matematikai feladatokat megoldanod, sem bonyolult képleteket használnod. Egyszerű, hétköznapi példákat tartalmazó feladatokkal vizsgáljuk, hogy készen állsz-e arra, hogy ilyen intenzív, rövid képzés alatt sajátítsd el a szükséges ismereteket.

Angol nyelvtudásodat

Ez szükséges lesz a munkavégzéshez is, de már a képzés során is, a tartalmakat, online segítséget angol nyelvtudással tudod majd igénybe venni. (Fontos, hogy tudj annyira angolul, hogy a szakmai tartalmakat megértsd, tudj segítséget kérni online közösségben egy problémával kapcsolatban.)

Motivációdat

Fontos, hogy elszánt és kitartó legyél a képzés során. Nagyon intenzív, embert próbáló időszak áll előtted, csak akkor fogod bírni, ha tényleg komolyan gondolod, hogy szeretnél programozó lenni. Hiszen fontos lesz a kitartás majd a munkád során is, hogy hamar eljuss a magasabb szintre, ahol még magasabb fizetések várnak!