Az űrlap kitöltésével hozzájárulok, hogy a Budapesti Metropolitan Egyetem a METU JUMP képzéssel kapcsolatban a jelen űrlapon megadott személyes adataimat, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően kezelje, a képzéssel és a kiválasztási folyamattal kapcsolatban e-mailben, telefonon tájékoztasson.

A METU a jelen űrlap kitöltésével megadott személyes adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően kezeli. Az adatkezelés célja a METU JUMP képzéssel és a felvételivel kapcsolatos tájékoztató e-mailek, hírlevelek küldése, a képzésre jelentkezőkkel és a képzésen résztvevőkkel történő kapcsolattartás és kommunikáció.

A METU a megadott személyes adatokat harmadik személy számára nem adja ki, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet.

Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható a jump@metu.hu e-mail címre küldött levelében. A METU a személyes adatokat a hozzájárulás visszavonásáig kezeli.

Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg.

Adatkezelő:

Budapesti Metropolitan Egyetem
székhely: 1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 1-9.
Intézményi azonosító: FI33842